Babanapló

Hédi Aliznak

vasárnap, április 09, 2006

Fogak?

Lehet, hogy a fogak most kezdik igazán bántani az én Hédimet? Nem tudom, de erre tippelek. Tegnap este mindenesetre nagyon nyűgös volt, éppúgy, mint ma délelőtt. Nem tartott sokáig, nagyjából egy-egy óra, de az bizony elég fájdalmas volt mindkettőnknek. Hédim 5-10 percenként sírt fel, aztán megbékélt, majd kezdődött előről. Nagyon rossz, hogy nem tudok neki segíteni, annyit tehetek, hogy vígasztani próbálom valamint tudomásul venni, hogy ezen át kell esni.

Tegnap két csapat látogatónk is volt; délelőtt Zsuzsiék jöttek át babanézőbe, lánykám kapott kis bodyt meg peluscsomagot, délután pedig két baráti házaspár látogatott meg. Tőlük egy utalványt kaptunk, el is döntöttem, hogy (ha csak el nem felejtem) ezt elteszem Karácsonyra, akkor majd pótolok még hozzá, és a Jézuska egy nagy ölelhető szörmók plüssállatkát fog hozni Hédimnek. De pszt:) ez még előtte titok:))

A KHA Alapítvány szépen dolgozott, összegyűlt a betéthez szükséges alapösszeg, így a jövő hét egyik feladata a betétszámla megnyitása lesz:)