Babanapló

Hédi Aliznak

kedd, március 13, 2007

Kellemes meglepi

Könyvtárban volt dolgom ma, másolás közben Marcsi rákérdezetett Hédi lányra, hogy van, és mondta, hogy Léna mesélt már róla, hogy milyen aranyos barátságos egy törp:) ez teljesen jól esett, kedves kis félmondat volt, és igazán őszinte, biztos, hogy a törtnet egyik szereplője sem volt álságos. Anya szereti a kedves embereket:)

Kiváltotta ma Apa a másik gyógyit, mert Hédim még mindig hörög kicsit, de ez nem jön be annyira, mint a másik, ugyan lecsúszott ez is, de volt utána kis fanyalgás, meg összerázkódás, viszont Anya ügyes volt, mert ezzel kezdte, és így a másik, a finom gyógyi legalább feledtette a rossz ízt. Összességében viszont már remekül van Hédi Aliz, és ennek nagyon-nagyon örülünk; mégis csak az első igazi betegségen vagyuink túl!

Marika mondta a minap, hogy hiányolta, hogy nem volt az idén nőnapi virágcsokros kép! Pedig, be kell vallanom, kaptunk ám Apától idén is nagyon szép virágot, de mivel Apa este hazajövős volt a héten, Hédi már aludt, mire hazaért, másnap reggel pedig Anya már pszeudonak érezte volna, ha beállítunk egy jajj, most kapta meg Hédike a virágot képet. Hát így.