Babanapló

Hédi Aliznak

vasárnap, április 15, 2007

Csodák palotája

Anya úgy gondolta, (mert még nem elég öreg ahhoz, hogy ne legyen naív) hogy szuermozgékony és kíváncsi lányának a Csodák Paoltája utazó kiállítását látni kell. Ne csak mindig a természetben legyen az kölök:) Anyának mindneképp egy csoda volt. Rögtön mindjárt a belépő, két felnőtt, mert Ibi keresztanyu is jött velünk 2000 pénzért váltható, de jó, nem vagyunk kicsinyesek, nosza, menjünk. Nos, az ajánló szerint 0-99 éves korig szól a kiállítás, én ezt kiegészíteném anniyval, hogy kivéve a gyevi bírót és Hédi Alizt. Vagy legalábbis nem nekünk megfelelően volt berendezve a terem.

A bejárattól mintegy másfél méterre ugyanis állt egy remek gúla, amiből áramlott ki a levegő, és amly levegő egy labdát tartott a magasban. Hédi itt lecövekelt, labba felkiáltással kezeit kinyújtva üvölteni kezdett a labdáért. Az azért jó, hogy még délelőtt volt, és nem sokan voltak, és így csak páran néztek elszörnyűlködve (legalább leszerepeltük a kétezer forintot:)) ezt a műsort mintegy tíz percen keresztül különböző variációkban ismételgettük, közben felfedezve, hogy egy néni labdákat árul (háhá, marketingből tudnak valamit! és mivel ezeket a labdáka is összefogdostuk és jól össze is koszoltunk egyet, így azt 400 forintos egységáron Anya megvsárolta Hédinek - itt jegyzem meg, hogy reggel vásárlással kezdtük a napot, ahol is már vettünk egy ronda ciklámen labdát - Anya megállapítása; lassan labdakereskedést nyithatunk.) aztán movel a helyzet állóháború látszatát kezdte kelteni, inkább kijöttünk. Így szórakoztunk mi összesen 2400 forintért.:))

Aztán még csatangoltunk egyet persze (ezt már ingyen) Árpád-kertben voltunk, ahol találkoztunk Emmával, Adrival és megismertük Dalmát is (micsoda meglepetés; Hédi elvette mindenki labdáját) és bejártuk az egész teret, de barátkozni nem nagyon volt hajlandó - van még mit tanulni, de majd a nyáron, ha végre Anya tud már mindig menni.
Most persze hatalmas alvás van, délután pedig valószínűleg Mamázás a kertben, tegnap pedig Apa-nap volt végig, udvarral, kerózással. Kimentek Apával az állatmenhelyre, ahol vannak kiskutyák, Hédi megszeretgette őket és nem is nagyon akarta elengedni, de azért mégis hagyta magát, jobb is a kiskutyáknak egyelőre Héditől távol élni.:)

2 Comments:

  • At 7:23 de., Anonymous Névtelen said…

    Tetszett!!!:-))

     
  • At 3:32 du., Blogger pavelancsika said…

    Örülök, hogy találkozunk. Nyáron remélem összebarátkoznak a lányok.

     

Megjegyzés küldése

<< Home