Babanapló

Hédi Aliznak

csütörtök, május 11, 2006

Eső, vihar, napsütés, vihar, eső

Volt itt minden az elmúlt 24 órában. tegnap este nagy vihar, aztán ma reggel eső - zaklatott is lettem, mert nagy sétát terveztem Hédivel, és egy csomó mindent kellett vásárolnom. De aztán szerencsére jött a napsütés, így 9 körül neki tudtunk indulni a városnak, beszerezni Hédi betevőjét, hogy növelni tudja a pocakot. Aztán Anya egészen kedvet kapott a jó időtől (persze nem is attól, tervezett volt) és magának is megengedett egy kis pénzköltéses kilengést.
Egész délelőtt csavarogtunk, 1 körül értünk haza, de Hédim nagyon jól viselte ezt a boltnézős napot is. Akárhová bementünk, most is mindenki rácsodálkozott, hogy milyen nyugodt kislány, és milyen jól elszórakoztatja saját magát. Legjobban Keresztanyu táskájának a füle tetszett, amit miután megkapott, megrágcsált, és össze-vissza nyálazott:)

A délutáni vihart már itthon néztük az ablakon keresztül, pontosabban Hédi jót aludt, míg a vihar volt, mi pedig elvégeztünk egy-két női szakaszra háruló munkát - vasalás, varrás, ilyemi:( Brrr. Mire mindennel készen lettünk, Hédi fel is ébredt, ugyan nem tudom, hogy aludta ki magát ilyen hamar, de ő okosabb mint én, biztosan igaza van:)