Babanapló

Hédi Aliznak

vasárnap, augusztus 27, 2006

Családi nap

Tegnap valóban nagyon elfáradt Hédi, mert ahogy írtam, 7-kor elaludt, és ma reggel 8-ig hangja nem volt:) aztán viszont annál nyomatékosabban követelte a reggelit, a szokásos foglalkoztatót.:) Labdáztunk, vonatoztunk, aztán volt olyan kis rendes, hogy két és fél órás sziesztát tartott, hogy mi is tudjunk pihenni. Délután családi sétáltunk, Bonnie legnagyobb örömére ő is jött velünk. Igazán kellemes volt az idő, se hideg, se meleg, jó volt lent lenni a levegőn. Most éppen a szokásos pakoljunk ki a szekrényből műveletnek kezdett neki, de valamiért meggondolta magát, inkább lufizik. A múltkori lufink még mindig megvan, igaz már nagyon picike, alig van benne levegő, de vadul ellenáll Hédi Aliz hétfogas támadásának.:)
Napok óta mi is nagy kádban fürdünk ám, csak a fotóra még kicsit várni kell. Először nagyon meg volt szeppenve Hédi, de mostmár annyira élvezi, hogy alig lehet kihalászni. Anyánál jobban csak a szobai szőnyeg örül ennek, megmenekült napi 1-2 liter víztől, amit az utóbbi időben szerencsésen kipancsoltunk.
A fogmosás is jól megy már, minden este gyakoroljuk, és egyre ügyesebben megy:)
Apa most indult kerózni, kikisértük, elköszöntünk tőle, már nagyon megy a pá-pá, sokszor már nem is kell mondani, hanem magától integet.
#
Közben kicsit összevesztünk, mert Anyának nem tetszett ez:Aztán viszont kompromisszumot kötöttünk, Anya kikapcsolta a tévét, Hédi pedig megvígasztalódott a csengettyűvel.#
Fürdés közben is akadt megint nézeteltérésünk (mióta Hédi nagylány - persze szerinte - ez egyre többször fordul elő) szerinte ugyanis szép lány koszos hajjal is, Anya szerint viszont ez butaság.
Ilyen pici vagyok a nagy kádban.

Már megint fotózol?:)

Pancsizni jó:) gyere Anya te is.

1 Comments:

  • At 3:12 du., Anonymous Névtelen said…

    Örülök, hogy neki is tetszik a nagykád! :) Én is utáltam már a vödör ki-be cipelést meg a vizes szőnyeget.
    Ancsika

     

Megjegyzés küldése

<< Home