Babanapló

Hédi Aliznak

hétfő, szeptember 24, 2007

Doktor néni

Elmentünk a doktornénihez, mert igaz, hogy a hétvégén nem volt láz, de azért mégis fő az óvatosság; és valóban, van vmi vírosos nyavalya, így gyógyi van, és táppénz, Hédim itthon marad egy hétig, Mamával, Papával. A gyógyit szerencsére örömmel megissza, mintha kifejezetten szeretné is:) Délután viszont már elkezdte keresni Ibi nénit, meg a babákat, de mondtam neki, hogy egyelőre itthon kell maradni, de ha ilyen ügyes lesz egész héten, hogy ilyen szépen megissza a gyógyit, akkor a jövő héten már mehet.
A doktor néninél egyébként akkor visítást levágott, hogy tőlünk zengett az egész rendelő. Túl közel van még a legutóbbi szuri emléke, és amint meglátta a doktor nénit, rögtön bömbölni kezdett, és csak akkor hagyta abba, amikor mondtuk, hogy kész. Aztán mintha elvágták volna.
Délután gesztenyebabákat akartam csinálni, tegnap a kastély parkjában elég sokat gyűjtötünk, de aztán kertészkedni kellett kicsit, meglocsolni a fűmagot, így ez ma elmaradt. De az sem baj, ha csak hétvégén kerül rá sor, végül is nem kerget senki:))