Babanapló

Hédi Aliznak

vasárnap, szeptember 09, 2007

Nagy túra

Hédi ebéd után valamiért úgy döntött, hogy nem fog aludni. Mentségére legyen mondva, előre meg is mondta, hogy nem. Ettől függetlneül igen élénk volt délután, gondoltuk, lefárasztjuk kicsit, és túrázni indultunk. Hédi motorra fel, kutya pórázra, és nekiindult a család a városnak, sétálni.
Nem tudom, hogy miből van Hédi kreálva, és honnan van ezeknek a törpéknek ennyi energiájuk, de a Nefelejcs u - Csendes u - Táncsics - Kossuth köz - Kossuth u szökőkút - Könd u Vásárcsarnok - Tass u tizesek útvonalon végig a mociján jött. A Tass utcán már kicsit megfáradt, ott Apa felvette kicsit, majd a PMH háta mögött megint motorra száéllt és a Dózsa gy volt Kerbankig úgy jött, ott viszont végképp kipurcant:) és onnan már Apa kezében tette meg a távot a Nefelejcsig. De szerintem ez egy igen nagy teljesítmény egy huszonkét hónapostól:)
Ahogy hazaértünk, még kimentünk az udvarra is, míg Anya ásott, addig Hédi homokozott, meg segített gereblyézni, és úgy tűnik, hogy sikerült a tervünk, mert Hédi pancsi után azonnal ágyba ment, és azóta mély csend van a lányszobában:))