Babanapló

Hédi Aliznak

hétfő, augusztus 06, 2007

Szökésben

Hédi Houdini Szabadulóművész Aliznak elege lett a bezártságból. A hétvégén kimászott a kiságyból. Először csak szolidan, szépen hallkan, majd legközelebb egy nagyot puffanva. Azóta kiságy szétszedve, a lánygyerek nagy ágyon fektetve. Ma reggel a szoba is kicsinek bizonyult már, Hédi a szobájából is szökik - előrelátó Anya nem volt elég előrelátó, és elég alacsonyan hagyta a kilincseket. Ma délben fogócska szinten ment az alvá Mamával, mert Hédi minduntalan kilopakodott a szobájából, így fél tizenkető helyett nagyjából egy óra volt, mire elaludt.


Most még csendben van, még nem oson, de remélem, nem is fog, igyekeztünk jól lefárasztani délután, időben hazajöttem ma, kertészkedés volt megint, Papával locsolás, pancsolás, sarazás, így talán most nem kell majd levadásznom:)


A képek a kerti mulatság részletei; az első a hogyan csináljunk magunknak jó kis sarat, és abban hogyan tegyük magunkat a lehető legkoszosabbá, a másik pedig az elégedett pocakos arca, aki nyersen eszi a szomszéd bácsitól kapott (bio) krumplit.

1 Comments:

  • At 10:10 du., Blogger pavelancsika said…

    Emma szerencsére még nem jött rá hogyan kell kimászni. De már emelgeti a rács fölé a lábát.

     

Megjegyzés küldése

<< Home