Babanapló

Hédi Aliznak

csütörtök, július 06, 2006

Vásárlós

Hamarosan felkerekedünk, és elmegyünk egyet sétálni, közben elkísérjük Keresztanyut dolgozóba, valamint megejtjük a szokásos Rossmanos vásárlást, beváltva a pöttyeinket. Gyereklánynak, kutyalánynak fogyóban vannak a készletei, fel kell tölteni az éléskamrát:) arról nem beszélve, hogy Anya ősz hajszálai ismét kezdenek előtünedezni:( és ezt nyomban orvosolni kell.
*
Hédim egyre jobban tudatosítja magában, hogy kit ismer, és ki az idegen. Az idegenektől nem fél (még?) ugyan, de már egyre bizalmatlanabb, akit viszont ismer és szeret, azokhoz egyre jobban ragaszkodik, és egyre jobban megérzi a hiányukat. Mamát nem látta két napig, és tegnap, amikor eljött, nem is akart az én kezemben megmaradni, nyomult Mamához, sőt, amikor én átvettem, sírva fakadt, és kéretszkedett vissza. Aztán amikor már kitutujgattatta magát, visszajött hozzám. Ma reggel ugyanezt csinálta Apával is, aki szegény rengeteget dolgozik, így csak este és reggel találkoznak, így ma Hédim alig akarta elengedni a munkába.

Előre félek, hogy mi lesz a jövő héten, amikor Apa elmegy Tokajba dolgozni, és egy hétig nem lesz itthon. Na, az lesz még nehéz nekünk.