Babanapló

Hédi Aliznak

kedd, augusztus 15, 2006

Hetedik

Hédi megelégelte, hogy már régen nem történik semmi érdemleges (persze ez nem is igaz:) se egy elindulás, se egy beszéd, ezért gyorsan növesztett egy fogat, így ma reggeltől megvan a hetedik is:)) Nagyon hálás vagyok az én Istenemnek, hogy eddig még egyik sem kínozta, ha lehetne kérni, akkor maradjon is ez így, ok?:))
Vásároztunk délelőtt, a szokásos babakellékeket beszereztük, közben találkoztunk Zoliékkal is, a ma öt hónapos Anna is hatalmas és mosolygós baba. Azt el is felejtettem mondani, hgy a hétvégén Lalával találkoztunk, és bizony Adri is nagyon sokat nőtt, mióta nem láttuk. Megjegyzés: nagyon aranyosak a barátaim, jól áll nekik az apaszerep:) Ancsikáékat csak láttuk ma az utca túloldalán, de nem futottunk össze.
Keresztanyut most elhagytuk az orvosdoktornál, de jön utánunk, amint végez, sőt ma Keresztapu is feljön, mert a tekikre kell valami tetőt kitalálni, mert nagyon félek tőle, hogy Hédi egyszer beleesik fejjel a terráriumba, vagy lefejeli az üveget.
Hédi most még kuruttyol az ágyban, de igazán szeretném, ha aludna egy cseppet, mert az egész délelőtti jövés-menés alatt mintegy húsz percre csukta be a szemét pihentetésül.