Babanapló

Hédi Aliznak

kedd, augusztus 01, 2006

Nagy csavargás

Egész nap csavarogtunk! De szó szerint. Reggel 8-kor elindultunk itthonról és már majdnem hat volt, mire hazaértünk.

Mindenek előtt lakásfóbia okán kimentünk végre a kertbe Mamáékkal, sétáltunk, játszottunk, hintáztunk, ettünk finom barackot. Hédi a biztonság kedvéért - hátha buták a tápszergyártók, és nem tudják, hogy mi kell egy ekkora hölgynek - rástartolt Papa reggelijére, kenyér, kolbász. Úgy tömte magába, mintha napok óta nem evett volna.

Délután randink volt Mariannal és Nettivel, akik végre megint hazajöttek kicsit, igaz nagyon rövid időre, mert pénteken már mennek is vissza. Nyitásnak közbotrányt okoztunk az Amadeusban. Netti elvette Hédi cumisüvegét, amin Hédi begurult, aztán netti gurult be azon, hogy vissza kellett adnia. Ezután visított mindkettő úgy, hogy tőlünk zengett a környék:)

Rövidesen megnyugodtak, jött a második felvonás - újból összeengedtük az ellenérdekelt feleket. Mivel Netti kanala épp olyan multi termék, mint a Hédié, így most Hédi akarta elvenni a szerinte az ővé, de persze ténylegesen a Nettié kanalat. Eredmény, ld feljebb.
A harmadik kísérlet már egész jól sikerült, nem volt visítás, igaz, továbbra sem találták meg a közös hangot. Aztán feladták, és mindkettő önálló elfoglaltság után nézett. Nettit a közben befutó apukája megetette joghurttal - persze a szőnyegen és apuka pólóján is landolt belőle. Hédi pedig eközben a földön ülve a korábban megszerzett cukrot bontotta ki végre nagy örömmel, így az egész cukor kiszóródott a szőnyegre.
Mindezek ellenére nem tiltottak ki bennünket:)) Fényképeket Mariann készített, majd kérek belőle, aztán teszek fel.

Hazafelé kicsit felszaladtak még hozzánk, de akkor már mind a két lány nagyon nyűgös volt, úgyhogy hamar mentek is haza - mondjuk Hédi azóta sem aludt még egy percet sem, holott már nagyon fáradt, de még gagyog a kiságyban. Gondolom a fáradtságra nem tett jót ez a hirtelen változás az időjárásban.