Babanapló

Hédi Aliznak

péntek, május 11, 2007

Anya gyönyörű lánya:)




Itt van az én gyönyörű lányom, amint talpig menetfelszerelésben csajszisan várja, hogy menjünk csavarogni:) mert voltunk ám ma csavargóban, és vásároltunk is ezt-azt, például gofrisütőt, amit Anya már régen szeretett volna, hogy tudjon finom reggeli-uzsit készíteni, és Apáért is elmentünk Bcsabára dolgozóba, hogy ne kelljen buszoznia.
És az én lányom pörgött ezerrel, gyakorlatilag végifutotta a délutánt, és nagyon barátkozós kedvében is volt, egy csomó vadidegen emberhez odament csak úgy, köszönni, integetni, megmutatni a lufiját (a bohóc, aki közölte velünk, hogy ő nem bohóc bácsi, csak bohóc, ő adott Hédinek nyuszi-lufit) meg mindent megnézett és persze labdát is vetetett magának, de már nem velem, hanem Ibivel, mert nálam már nem ér célt (megszámoltam, itthon van a szobában 6 db labdája, az udvaron kettő, a kocsiban kettő és már mamáéknál a kertben is kettő - ma Apa azt mondta, ebbe a házba több labda nem jöhet:))) szóval nagyon jó napja volt. És hazafelé sem aludt el a kocsiban, pedig mér késő volt, a pancsi közben is víg volt, viszont ahogy ágyba került, fél perc alatt el is aludt.:)

1 Comments:

  • At 1:16 du., Blogger pavelancsika said…

    Nagyon csajos! :D
    Emmának ennyi labdája még nincs, de csak 1-2-vel van lemaradva. Épp tegnapelőtt kapott megint kettőt Csepregi Ricsitől. :D Az a jó, hogy nincs két egyforma és mindig úgy megörül, ha rátalál egy "új" labdára.
    Ancsika

     

Megjegyzés küldése

<< Home