Babanapló

Hédi Aliznak

szombat, május 05, 2007

Gyors beköszöntő

Itt vagyunk, megvagyunk, csak vizsgahajrá van - vagy minek nevezzem. Hédi egész héten Mamázott-Papázott, Apa dolgozott, Anya tanult. Szóval sok érdekes nem történik most velünk.

Hédi mindenközben szókincsfejlesztésbe kezdett, szavainak a száma napról-napra szaporodik, nagyon soknak semmi köze az eredetihez, de szerencsére ez őt nem zavarja és töretlenül kísérletezik a kimondásukkal. A legjobban a hosszú szavak tetszenek neki, és nagyon jókat nevet azon, ami sikeredik a próbálkozásaiból. Anya pedig nagyon örül mindennek, mert már nagyon várja, hogy értelmes dolgok jöjjenek elő. Persze, lehet, hogy ha ez az idő eljön, akkor már másként fogom látni, főként, hogy most sem áll be a szája fél percre sem, ha ennek még értelme is lesz, gondolom méginkább így lesz:)))

2 Comments:

  • At 7:05 de., Blogger pavelancsika said…

    Én is imádom ahogy eldumál Emma. Bár még sokszor csak a sajhát nyelvén, de tud olyan komoly képet vágni közben, hogy tuti fontos dolgokról beszél. ;)
    Ancsika

     
  • At 9:44 de., Blogger KHA said…

    Igen, biztosan nagyon fontosakat mondanak.
    Hédi akkor a legjobb, amikor elémáll, úgy magyaráz, és közben a kezével is mutogat erősen (nyilván volt kitől látnia:) amikor pedig már nagyon nem értem, a tenyerét felfordítva még közelebb jön, és onnan próbálja meg csökkent értelmi képességű anyjának elmondani, hogy mit akar:) ha végképp nem sikerül, akkor pedig megsértődik, hogy miért is nem értem én, hogy mit akar:)

     

Megjegyzés küldése

<< Home