Babanapló

Hédi Aliznak

szerda, július 25, 2007

Szitter'

Jelentem, Hédi Aliznak mától hivatalos bébiszittere' van. Muszájlik így dönteni, a Mamáék zaklatását sem lehet a végtelenségig nyújtani, főként nem olyankor, ha mondjuk aznap derül ki, hogy bizony maradni kell a kényelmes (?) kis hivatalban. Kedves barátném Klári szerencsénkre szívesen vállalta a felkérést (őt ismeri és szereti Hédi, így nem ismeretlen idegennel kell megismertetni) és holnap már jön is velünk a bölcsibe reggel, hogy megismerjék a dadusok, mert nagyon esélyes, hogy holnap délután kezdhetnek is együtt.:)
Ma Mamáékat kellett ugrasztanom, ami általában egyébként nem jelent problémát, de most a Mam sincs jól, és ez így elég rosszul jött ki. De holnaptól ez is megoldódik. Persze az lenne a legjobb, ha erre nem kerülne sor, de egyelőre úgy tűnik, hogy bizony elő fog fordulni, nem is kevésszer, mint ahogy már jópárszor elő is fordult ebben a hónapban az ilyen közjáték.

Sztárfotó alanyok is lettünk ám Hédivel!!:) A BalaTone fesztiválon, ahol a hétvégén voltunk, Apa kollegája lefotózott bennünket, és szerintem igazán szépek:) vagyunk a képen, persze főként Hédi. Egyelőre nem tudom lelopni a képet, de igyekszem beszerezni, hogy fel tudjam ide tenni.
Nemrégiben pedig amikor egy kedves barátunknál voltunk szülinapi party, akkor egy másik (volt) kollega készített egy halom képet Hédiről, ezek beszerzése is folyamatban van.