Babanapló

Hédi Aliznak

hétfő, július 09, 2007

Beszokósdi

Egyészen szépen haladunk, ezzel kell kezdenem egy hét után - kicsit zűrös hetünk volt, nem voltam képes összeszedni magam Hédi ügyben:) - pedig nem volt ám egyszerű.
Voltak gondok, jutott minden napra, de úgy tűnik, hogy kezd normalizálódni a helyzet, Hédi már nem sír, sőt kifejezetten jól érzi magát - láthatóan. Ma már ott is aludt, igaz, 1-re menni kellett érte, és így felébresztették - ezt mondjuk megint nem értem, fel nem foghatom, miért kell egy alvó gyereket felébreszteni, de én már semmit nem tudok itt - viszont holnap már megpróbálkoznak vele, hogy egész napra maradjon. Ami anyukámék kímélése érdekében már igazán időszerű lenne. Így holnap reggel együtt megyünk dolgozóba, és délután együtt jövünk haza. Mindezt szép szerelmes kettecskén, mert Apa ma elutazott egy hétre Tokajba, dolgozni, így mi lányok uraljuk a lakást és a problémákat:))

Hédi beszédfejlődése gyorsabb tempóra váltott, ott tartunk, hogy már mindent próbál mondani, és többé-kevésbé az egyszerűbb szavak sikerülnek is, illetve néha már megjelennek a kétszavas összetételek is. Mint a szeretlek Anya, vagy gyere Bonnie. Persze még közel sem az igazi kiejtéssel, de én már tudom, hogy mi mit jelent.

A bölcsi viszont a rosszaság melegágya, három hete beszoktatós lányomon a jólneveltség csupán nyomokban mutatkozik, cserébe viszont kezdenek megjelenni a szófogadatlanság jelei. Stratégiát kell kidolgoznom.:)

1 Comments:

  • At 11:58 de., Blogger pavelancsika said…

    Örülök, hogy alakul a helyzet. :)
    B eszéd terén mi is itt tartunk. Szerintem nagyon édesek most. Imádom ahogy próbálja formálni a száját és nagyon koncentrál.

     

Megjegyzés küldése

<< Home