Babanapló

Hédi Aliznak

szombat, február 18, 2006

Soklátogatós nap

Kisbabának lenni márpedig jó. Látogatják az embert, tutujgatják, foglalkoznak vele, gagyognak neki, és persze ajándékokat is kap.

Ez történ ma Hédivel, aki több látogatót is fogadott. Napközben nagymamáék voltak nálunk, akik távolabb laknak, így nem minden napi vendégek, és persze elbűvölte őket a csöpp lány. Este pedig kedves barátnémék érkeztek családostól (igaz, a legkisebb családtag otthon maradt, mondván, hogy a kisbabák büdösek és hangosak, de ez egy kilencéves talpig öntudat lánytól megbocsátható kijelentés.:-) meglátogatják Hédit. Barátném nagyon kreatív és ügyes, így Hédi kapott egy saját készítésű haláli aranyos sárga zsiráfot, aminek jól el lehet kapni a nyakát, és egy előkét, amire rá van írva Hédim neve, és zsebe is van az előkének, amiben egy kiselefánt van. Nagyon aranyos.:-) Meg is jegyeztem gyorsan, hogy sajnálni fogom összeételezni.

Holnap kirándulunk egyet, meglátogatjuk a dédit. A dédi sajnos alig lát, így ő nem tud kimozdulni a lakásból, pláne nem tud feljönni a negyedikre, ezért mi megyünk el hozzájuk, az első és egyetlen dédunokával.