Babanapló

Hédi Aliznak

kedd, augusztus 29, 2006

Nyomottka

Hédim ma is kicsit nyomottka volt, biztos megint az időjárás az oka (hallod Szent Péter, kedves?) a reggeli 7 órás ébredés után már 11-kor elaludt. Vicces volt a tájkép, Hédim aludt a szobájában, Papa a kanapén, Anya pedig a hálóban - kifeküdt az egész család:) na jó, nem az egész, mert szegény Apa eközben persze bőszen dolgozott a dolgozójában. Délután Mama volt a fő bébiszitter, így estére Hédimnek szegénynek megint Anya-hiányos tünetei voltak. Hiába szereti ő Papát, Mamát, mindenkit, azért nagyon megérzi, ha Anya a dolgai miatt akár egy fél napra is elmarad. De majd csak haladnak szépen az ügyek.
Este volt nagy vendégjárás nálunk, Hédi nem is értette, hogy mire fel ez a felfordulás akkor, amikor neki már aludni kellene, jól fel is ébredt az információ-rengetegtől, és hirtelen nem is értette, hogy mit akar Anya és Apa azzal az ágy nevűvel, de hamar ráeszmélt, hirtelen fantasztikusan álmos lett, és 7 után pár perccel el is aludt.

Apa holnap messzire megy dolgozóba, így átviszem őt Bcsabára reggel, Hédim a Papával ébred, kíváncsi vagyok, hogy mit szól majd hozzá. Bár fordult már ilyen elő, és különösebben nem hökkent meg, csak egy ici-picit, hiszen ha a reggeli a pocakban van, akkor minden rendben:) Anya pedig úgyis hamar előkerül.

Hédim ma megtanulta a Mamától, hogy mit kell mondani akkor, amikor a pelenkában szeretecsomag landol:) azaz tisztába tevéskor a phű de büdi:) kifejezésből a pfű már nagyon megy neki:) Hiába, a mamák csak ilyenek, viccesekre tanítják az unokát:)