Babanapló

Hédi Aliznak

péntek, szeptember 08, 2006

Kidőlés

Kidőltünk mind a ketten, Hédi elsősorban az időjárás miatt én pedig a pakolás miatt, természetesen. De minden kész, nyugodtan várhatjuk holnap a költöztetőket. Na jó, kicsit túloztam, mert például a tekiket is meg kell még fürdetnem és a helyüket is ki kell takarítanom, de 99 %-os a készültség.
Hédi legnagyobb örömére a jákok elpakolása után felszabadult a szekrény, így bemászott a polcra, amikor pedig jött Papa, a segítségével a felső polcról is megcsodálta a birodalmát:) Ahhoz képest, hogy felfordulás van a szobájában, nagyon nyugodtan alszik most (ebéd után nagyon keveset aludt, így most újra az ágyban van, holott ilyen nagyon régen nem fordult elő, igaz, ilyen időjárás sem), pedig szinte csak az ágya van a helyén, és persze benne a legfontosabb; a takarója, aminek a csücske már megállapíthatatlan színű, pedig becsszóra rendesen mosom.:) de csak az kell neki, a tiszta csücsökről hallani sem akar.
Jajj, majd' elfelejtem, a költözés eddigi egyetlen károkozása Hédi nevéhez fűződik. Délután ébredés után a szokásos módon kicsomagolta a matracát, majd hogy nehogy kárba menjen az igyekezet, meg is rágta. De nem is akárhogy, nagyjából egy 5 cm-es darabot harapott ki belőle, mondanom sem kell, hogy ici-pici apró darabokban.:) Természetesen a matrac kölcsön-holmi. Így majd szépen vehetem meg.