Babanapló

Hédi Aliznak

vasárnap, október 29, 2006

Cica 2.

Persze megmutattuk L.I.-t, a cicát Hédinek, aki nagyokat sikongatott a láttán, de közel nem engedtük őket egymáshoz. A cica időközben próbálkozott egy helyiséggel beljebb araszolni, de ezt már nem engedtük. viszont cserébe szuper helyet talált magának, és láthatóan nagyon jól érzi magát, úgy gondolom, ezentúl itt kíván élni. Ki sem dugta az orrát egész délután.
Hédivel étrend-átszoktatón vagyunk. Délben kakaót evett elalvás előtt, miután tizenegykor jól beebédelt főzelékkel. Vacsorára hasonló koreográfia: öt után együtt vacsizott a család, kis főzelékevés, majd lefekvés előtt egy üveg kakakó. Majd látjuk, mi lesz az eredménye? Egyelőre nincs gond.
Az óraátállítást teljesen jól vettük, mivel este nyolckor aludt el, (a tegnapi nyüszi nap után) így ma reggel nyolckor ébredt, ami persze az új hét, azaz teljesen rendben:) így egész nap minden akkor volt, mint egyébként szokott.

2 Comments:

  • At 1:27 du., Anonymous Névtelen said…

    Hogy csinálod neki a kakaót? Bolti tejből vagy TSZ-es? És milyen kakaóból?
    Ancsika

     
  • At 6:48 du., Blogger KHA said…

    Bolti tejből, mert nem tudok jobbat és szerencsi kakaóporból, mert szerintem az az igazi, és cukor nélkül, a felforralt tejben egy kiskanál kakaóport felfőzök.

     

Megjegyzés küldése

<< Home