Babanapló

Hédi Aliznak

csütörtök, november 02, 2006

Mérőce

Elfutottunk a védőnénikhez délelőtt, ha már a múlt héten nem sikerült. Hédi 10250gr és 74 cm-es nagylány. Kellett volna maradnunk egyéves vizsgálatra, amiről nem is tudtuk, hogy van - mert Anya ilyesmiknek soha nem néz utána, de azért vannak a védőnénik, hogy szóljanak, nekik az a dolguk, Anya viszont nem ért ezekhez a dolgokhoz, mert neki nem ez a foglalkozása, és ez így van rendjén - de nem maradtunk, mert sokat kellett volna várni, így majd a jövő héten megyünk. Kérdezték, hogy akarunk-e agyhártya-gyulladás elleni védőoltást, amire szintén nem tudott mit mondani Anya - indokokat lásd feljebb. Azért receptet kértünk kiváltani, és most utánanéztem a neten, végül is úgy gondolom, hogy kérjük ezt a szurit, de nem vagyok nyugodt, hogy valóban kell-e ez, vagy csak úgy mondják.
A fűtésszerelők még mindig itt vannak, ráadásul most hideg is van itthon, mert ma jön a Dégáz nyomáspróbázni, és így a pb-ről is le van kötve a rendszer, aminek nem örülünk, mer fázunk. Hédi ugyan alszik, így kevésbé érzékeli, mert jól be van takargatva, de nincs olyan jó idő odakint, hogy ez sokáig jó legyen:(
*
Védőnénik után elfutottunk Marianhoz és Nettihez, akik most kicsit megint itthon vannak, de még nem tudtunk találkozni a héten a sok munka miatt, ma is csak egy órácskára estünk be. A két lány most sokkal jobban elvolt, mint legutóbb, de a labdán (pedig kettő is volt) mégis sikerült összeveszniük.
*
Azt nem is mondtam, hogy keróval voltunk mindenhol, ami ugyan jó, mert Hédi szereti, de ebben a bolond szélben nekem nem volt valami kellemes:( Hédi élvezte, nem fázott, mert jól beöltöztettem, cserébe viszont nagyon szenvedett, amikor bementünk a melegre, mert akkor viszont nagyon sok volt a meleg holmi, és Hédi egyébként sem nagyon szereti a meleget. És persze gyorsan levettünk mindent, de olyan gyorsan mégsem tudok levenni Hédiről ezer réteget, ahogyan azt ő szeretné.
*
Emmusnak padig ma van a szülinapja, és mivel ez jó dolog ám nagyon, így innen is kívánunk neki még nagyon-nagyon sok ilyen szép napot!

1 Comments:

  • At 12:31 du., Anonymous Névtelen said…

    Köszönjük! :)
    Szép méretek;)
    Ancsika

     

Megjegyzés küldése

<< Home