Babanapló

Hédi Aliznak

kedd, február 20, 2007

Bölcsi

Tegnap Kersztanyuval elmentünk a bölcsibe, és meginterjúvoltunk az intézményvezető hölgyet, hogy mi újság van bölcsi fronton. Nagyon kedves a hölgy, és ami ennél is jobb, minden további nélkül mehet Hédim ősszel bölcsibe. Ráadásul itt nem tartják mereven magukat a szeptemberi kezdéshez, így az sem gond, ha megvárjuk, hogy két éves legyen, és csak októberben megy. Úgyhogy el is van vetve a kocka, Hédi már biztosan bölcsis lesz ősztől.
Kaptunk jelentkezési lapot, azt kitöltve vissza is visszük, házirendet, ilyesmit.:) És mivel kell majd neki üzenőfüzet, így rögtön azt is vettem hazafelé menet. Keresztanyuja pedig már állítgatja össze fejben, hogy milyen ruhában indítsuk majd útnak, illetve milyen hátizsákot vegyen a kis bölcsisnek.:)
Ehhez képest már csak remélni tudom, hogy Hédi is ilyen pozitívan fog hozzáállni, és neki is fog tetszeni. Sajnos nyárig nem tudunk a játszóházba menni (ami minden délelőtt van 9-11-ig, és be lehet menni, ismerkedni) mert az államvizsgáig még nem tudok mozdulni, de utána tervezem, hoyg el fogunk járni, és akkor őszre már biztosan természetes lesz neki a közösség. Remélem.

1 Comments:

  • At 12:33 du., Anonymous Névtelen said…

    Hogy telik az idő! :O Már bölcsi?! Mi kihagyjuk.
    A zöldfa utcára viszed?
    Ancsika

     

Megjegyzés küldése

<< Home