Babanapló

Hédi Aliznak

vasárnap, február 05, 2006

Jó dolga van...

Jó dolga van az én lányomnak, nem vitás. Amellett, hogy anya meg apa is szereti, megáldotta az isten egy olyan nagypapával, aki a lelkét kitenné az unokájáért (megjegyzem, apukám velem is így van mind a mai napig, csoda-e ha az unokájáért is rajong), olyan nagymamával, aki nagyon szereti, és olyan keresztanyja van, aki imádja és imádja is fogja, szóval nem panaszkodhat!:-)

Ma délután ez a hármas boly vette körül, igazán el lett kényeztetve a kis popsija. Szerencsére apukámék is tudomásul veszik azt, hogy úgy szeretnénk nevelni Hédit, ahogyan mi elképzeljük, így nincs gond abból, hogy ha megmondom, hogy nálunk hogyan zajlanak a dolgok. Így amikor kértem, hogy mostmár tegyék le a járókába, ne szokja meg, hogy mindig ölben van, hiszen én ezt nem tudom biztosítani, szó nélkül "szót fogadtak", és úgy folytatták a játékot. Hédi élvezte is nagyon a figyelmet.
Aztán hirtelen rájött, hogy ez midn szép és jó, de az ennivaló még szebb és még jobb, véget vetett a játéknak, és visítva közölte, hogy enni akar.:-)) Ismét egyszuszra eltüntette az üveg teljes tartalmát, és nulla perc alatt elaludt.:-)