Babanapló

Hédi Aliznak

szombat, szeptember 16, 2006

Fűnyírás

Ma először vágtuk le a saját füvünket. Persze segítséggel, ezt a műfajt még tanulni kell. Eljött ma a messzi Mami és Tati, és rengeteget segítettek nekünk, így nagyon szép lett az udvarunk. (Persze itt is rengeteg munka lesz még, de az már csak tavasszal.) Hédi segített mindenkinek:) tépkedte a füvet, sőt még a dolgozó fiúknak is segített volna betonozni, de ebben meggátoltuk:) így szépen haladtak ők is, Hédi és Apa szobájában már fekszik az aljazbeton. Holnap nem lesz munka, a fiúknak is pihenni kell, így mi is megengedhetünk magunknak egy kis lazítást, családi sétálni megyünk.

Tegnap hazaért Apa a kétnapos dolgozóból, a szokásos vásárfiával. Hédi egy bocifejű valamit kapott, ami talán pénztárcára hasonlít leginkább, nyilván ezt a funkcióját még nem fogja használni, de a múú-t így is kedveli. Mi pedig egy Apa és egy Anya feliratú bögrével gazdagodtunk. Egyébként is bögremániásak vagyunk, ez pedig így nagyon aranyos. (Apa mondta, hogy Hédiset is akart hozni, de nem kapott, de erre is ráérünk még)

Délutánra Hédi már annyira elfáradt a sok ingertől (tényleg nagy volt a sürgés-forgás) hogy délután le kellett tennem kicsit aludni, ettől függetlenül azonban a hét órai vacsora után most már újra az ágyban van, és reményeim szerint hamarosan ismét alszik.

Apa még szobabiciglizik egy kicsit, engem viszont ma sem kell altatni, így gyors készülődés után ágyba is teszem magam. Jó éjt mindenkinek.

1 Comments:

  • At 12:22 du., Anonymous Névtelen said…

    Majd tegyetek képet az új házikó felújításáról, hogy lássuk a külömbséget, ha kész lesz. :)
    Jó pihit mára!
    Ancsika

     

Megjegyzés küldése

<< Home