Babanapló

Hédi Aliznak

péntek, november 10, 2006

Végre az új szobában!

Piros betűs ünnep; Hédim ma beköltözhetett az új szobájába!:) (Képek holnap, ma már semmi erőm sincs) Ügyesebbek voltunk, mint eddig, mert csak akkor mozdítottuk meg a bútorokat, amikor már egyenesen a helyére lehett tenni mindent, így nem volt nagy a felháborodás. Illetve volt, dehogyisnem, csak nem sokáig tartott. A gyanú akkor született meg, amikor a játszószőnyegét pakoltuk össze. Aztán a szekrények átvitelekor már igen élénk érdeklődést tanúsított, sandán nézte a munkát, és élénk hanglejtésekkel kommunikálta az eseményt. Amikor pedg az ágyát is meglátta a kezemben, hangos heeeééééé kiáltással adta tudtomra, hogy ez már mégis csak sok. De gyorsan bepakoltunk mindent, és azonnal birtokba is vehette a szobát, ahol bizony ott volt minden kedves játék, a játszószőnyeg, az ágyikó, és egy nagyon-nagyon kedves lámpa a plafonon, aminek láttán fülig ért a szája, és persze meg kellett szeretgetni, de valamiért nem lehet mindig kézben tartani. És még zenél is:)
Este Apával fürdés és vacsora után pedig álomba is merült, és mivel azóta is csend van, úgy tűnik, hogy nincs gond az új lakkal:)
*
Apa is megkapta ma az új dolgozószobáját (sokat dolgoztunk ma, nemhiába), ami azért is külön öröm, mert Apának ma van a szülinapja!!! És mivel egy kis szervezéssel és megbízható barátokkal világokat lehet megmozgatni, így a nap végére nem csak új dolgozót kapott Apa ajándékba, hanem az új Faludy könyvet is, amit szeretett volna, és persze tortát is és pezsgőt is.

Boldog szülinapot Apa!:)

1 Comments:

  • At 10:15 du., Anonymous Névtelen said…

    Hát köszönöm :)

     

Megjegyzés küldése

<< Home