Babanapló

Hédi Aliznak

szombat, január 05, 2008

Boldog évet:)








Hédi kedvenc köszöntésével vált a boldog új évet, eleget hallotta nyilván, ebből neki a boldog évet maradt meg, ezt mondogatja most mindenkinek.:)
Első nap kicsit alkudozott a bölcsin, ő is megszokta az itthoni létet, Anya-Apa-Hédi együtt, de nem volt gond, simán visszaálltunk a hétköznapi rendre.
Beszélőkéje folyton fejlődik, és már kérdez, nem elég, amit hall, az ez mi ez, valamint a mit csinál Anya? mit csinál Apa? mantrákat halljuk egész nap.:)
Nagy örömmel tudok beszámolni arról, hoghy miután Mikulás óta a Kutyák és macskák című filmet nézzük pancsi előtt (de minden nap ám!!) végre a héten áttértünk a Kisvakondra!
Ma megint voltunk vonatozni, a téli szünetben elvittük Gyopira (Apa és Hédi felültek a vonatra, én pedig mentem eléjük autóval) de az nagyon rövid volt, nem akart leszállni, volt sírás is. Így ma Nagyszénásra mentünk ugyanilyen felállásban, ez már jobban tetszett neki. meg is beszéltük, hogy a jövő héten mamiékhoz is így megyünk.

Este pedig tejbegríz főzés volt kettesben.:)

(Ahogyan pedig a képeken is látszik, Anya haja kicsit más, hogy stílszerű legyek a kutyák és macskák filmhez, időközben kicsit megváltozott a színe. És a formája. Meg a mérete.:)