Babanapló

Hédi Aliznak

csütörtök, szeptember 28, 2006

Haladunk

Ma látványosan haladtak a fiúk az építkezéssel, állnak a kívánt falak, és be vannak vakolva, így már nem csak az én lelki szemeim látják a kialakuló szép új helyünket, hanem más is:)
A babaszobába és a folyósóra a villanykapcsolókat jó alacsonyra helyezzük, hogy ha Hédi már akkora lesz, hogy egyedül jár-kel, akkor magának is tudjon fényt csiholni, éppígy járunk el az új wc-nél is. Hédinek is egyre jobban tetszik az új rend, bár Apa leendő szobájában még jobban érzi magát, mint a sajátjában, de szerintem ez most azért van így, mert az övében még alig van talpalattnyi hely, most ott tartanak a fiúk.

Reggel a védőnénik előtt még el kellett mennünk a közjegyzőhöz, és bankba, ahová Hédit is elvittük, mert azért a fél óráért most nem akartuk zaklatni Mamát. Nagyon büszke voltam rá, mert igazán jól viselkedett. A közjegyzőnél a falon levő képek kötötték le a figyelmét, a bankban pedig kapott papírokat a nénitől, és azokat rágcsálta, míg ügyet intéztünk.
Délben alig aludt, éppen csak egy órát, így hatkor már nagyon megzuhant, és egy gyors pancsi és vacsi után fél hétkor elaludt.