Babanapló

Hédi Aliznak

szombat, november 11, 2006

Az ígért képek

Ilyen lett...,

... ami ilyen volt.
*

Nem kicsi a különbség, és nem kicsi a munka, ami benne van, de megérte!:)

Ez pedig Hédim új bohócos lámpája, amit nagyon-nagyon szeret.

Megjegyzés; nem tudom, hogy aki ezt az egyébként igen bájos lámpocskát tervezte, ami azon kívül, hogy nagyon aranyos, még zenél is, és ilyenkor mozgatja a fejét, az vajon milyen megfontolásból választotta hozzá a Love Story zenéjét? Persze Hédit értelemszerűen nem foglalkoztatják efféle kérdések, csak én szoktam elgondolkodni rajta, amikor hallgatjuk.
*
Hédi második napja telt az új szobában, és újabb csodákra bukkant. Például arra, hogy van két nagy ablaka, amin keresztül nagyon érdekes nézni az udvari világot. Valamint, hogy reggel a párás ablakra lehet rajzolni, és ez vicces. (Pláne, ha hozzávesszük hogy Apa és Anya rajztudománya egy cseppet korrigálásra szorulna:) vagy hogy a kiságy mellett is van egy ablak (ez a hálószobánkkal közös, így azonnal ellenőrizhető, hogy miben mesterkedik a kishölgy) amit nagyon jó püfölni.
Csak azt nem érti, hogy miért van az, hogy mostanában akárki is van a közelében, az valamiért nem akar lótni-futni, hanem inkább csak ülni szeretne egy kicsit. :) De már látjuk az alagút végét.:)