Babanapló

Hédi Aliznak

szerda, november 15, 2006

Holnap pihenőnap

A megállás nélküli munka közepette - egyébként szinte a finisben - pihenőnapot iktatunk be. Egyrészt mivel már csak az előszoba festése van hátra, ennek akadálya viszont, hogy még nincs készredolgozva a kőművesek által - Hédikém, az ilyen germanizmusokat soha ne tanuld meg:) -, másrészt pedig a múlt héten is ellógtuk az egyéves vizsgálatot a doktornéninél. (Mondtam is ma Keresztapunak, hogy Hédit viszem az egyéves szervízbe:)) Szóval honap nulla munka, helyette családilag elvonulunk lakcímbejelentőt intézni, amit eddig húztunk-halasztottunk, soha nem volt rá idő, aztán pedig megyünk a doktornénikhez. Délutánra pedig nagy-nagy semmittevést tervezek, azaz csak és kizárólag Hédivel fogok játszani, egy szöget arrébb nem teszek.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit szól majd Hédi, ha készen leszünk mindennel, és csak kettecskén leszünk itthon, megszűnik a nyüzsgés körülöttünk.
Ma végre felkerültek a függönyök is a helyükre, Kata volt kedves, és sos elvállalta a beszegést, Apu pedig segített feltenni a karnisokat. Most már nem csak az alagút vége látszik, hanem az is, hogy a végén fény van, azaz kijutunk:))